Глядзець анлайнПраграма ТБ

Тэхналогію вырошчвання капусты брокалі, кальрабі і салаты айсберг асвоілі ў Гродзенскай вобласці

Экзатычная гародніна з беларускай прапіскай

Агародніннае імпартазамяшчэнне ў дзеянні

Мы вырашылі пачаць з брокалі. Узялі 60 гектараў. Ну а з кожным годам спрабуем новыя віды прадукцыі. Летась спрабавалі вырошчваць салату айсберг. Нам спадабалася, атрымалася. Сёлета плошчы павялічылі да 13 гектараў. Яшчэ сёлета паспрабуем капусту кальрабі, гэта будзе пробная партыя.
Павел Сідаровіч, галоўны аграном агародніннай гаспадаркі

Сучасныя тэхналогіі ў дапамогу аграрыям

Якасны тавар - залог паспяховай канкурэнцыі