3.78 BYN
2.98 BYN
3.42 BYN
Па якіх тэхналогіях у Гомельскай вобласці нарыхтоўваюць кармы
Аўтар:Наталля Ігнаценка
У сельгасарганізацыях зараз актыўна нарыхтоўваюць кармы. Важна дакладна і зладжана правесці першы ўкос. Бо менавіта гэтымі днямі закладваецца аснова харчовай бяспекі Беларусі, яе экспартны патэнцыял. На поўдні краіны аграрыі разлічваюць на важкі ўраджай.
Сучасныя метады нарыхтоўкі і кансервацыі дазваляюць захоўваць усе пажыўныя рэчывы кармоў. Пра тэхналогіі нарыхтоўкі як інвестыцыі ў вялікае малако (падрабязнасці ў відэа).