3.63 BYN
3.10 BYN
3.62 BYN
Галоўчанка азнаёміўся з вытворчасцю мяса індычкі і распавёў, якім стравам аддае перавагу
Аўтар:Святлана Лук'янюк
У Капыльскім раёне сёння ў цэнтры ўвагі прэм'ера Рамана Галоўчанкі пытанні перапрацоўкі.
Развіццё ідзе бурнымі тэмпамі. Так гавораць пра вытворчасць мяса індычкі. За 3 гады аб'ёмы выраслі ўтрая. Сёлета чакаецца ўжо не менш за 10 тыс. тон.
На мяса індычкі попыт расце і ўнутры краіны, і на знешніх рынках. На колькі будуць павялічаны плошчы перапрацоўкі, сёння абмеркавалі з прэм'ерам у Капыльскім раёне (відэа).