3.78 BYN
2.98 BYN
3.42 BYN
Вытворчасць мясакоснай мукі запусцяць на Барысаўскім мясакамбінаце
Новыя інвестпраекты ў аграпрамысловым комплексе Мінскай вобласці - Барысаўскі камбінат хлебапрадуктаў рыхтуецца да адкрыцця цэха па вытворчасці мясакоснай мукі на Барысаўскім мясакамбінаце.
Асвойвае камбінат і новыя рынкі збыту прадукцыі перапрацоўкі раслінаводства. У Барысаў паступае збожжа з 14 раёнаў цэнтральнага рэгіёна. Яго перапрацоўваюць ў розныя віды мукі і крупы, паўфабрыкаты. Ёсць лінейка макаронных вырабаў, якія выпускаюць у новым цэху. Праект быў рэалізаваны пры падтрымцы Мінаблвыканкама.
Высокая якасць беларускай мукі ўвасабляецца ў запатрабаванай прадукцыі Барысаўхлебпрама. Тут пастаянна пашыраюць асартымент. Так, сярод навінак для правільнага харчавання створана хлебная лінейка "Наш густ".